ZZP'er Aangeboden

Meer informatie over ZZP'er Aangeboden

Meer informatie

ZZP'er Aangeboden biedt zzp'ers de mogelijkheid om aan te geven wat de beschikbaarheid is!

Hoe werkt het?

Zodra je een profiel hebt aangemaakt kan je door het aanpassen van jouw beschikbaarheid de recruiters op de hoogte stellen.

Wat betekent "gratis registreren"?

Dat het echt kosteloos is en je echt niets hoeft te betalen! Iedereen kan zich gratis registreren! ZZP'ers en recruiters kunnen zich gratis registreren op deze website.

Alle recruiters zijn gelijk op de hoogte!

Pas jij jouw profiel aan? Dan krijgen de actieve en geregistreerde recruiters onmiddellijk een email met jouw beschikbaarheid!

Recruiters ontvangen gratis updates van zzp'ers

Als recruiter ontvang je gelijjk en direct een update als een zzp'er zijn of haar profiel aanpast. Zo hoef je niet meer al die websites af te struinen, zzp'ers na te bellen of te mailen.

Welke informatie wil ZZP'er Aangeboden van mij hebben?

ZZP'er Aangeboden vraagt alleen relevante informatie. Want je hebt waarschijnlijk al genoeg websites waar je jouw informatie moest invullen.
Zie ook de pagina met informatie over jouw privacy op deze website.

Ik ben niet meer beschikbaar. En nu?

Als je niet meer beschikbaar bent geef je dit eenvoudig aan in jouw profiel. Jouw naam zal dan niet meer worden weergegeven op de website als zijnde beschikbaar. De recruiters krijgen onmiddellijk een email dat je niet meer beschikbaar bent. Zo weten zij dat je op het moment niet benaderd hoeft te worden.

Overtuigd?

Dan is het zaak om snel een account aan te maken op ZZP'er Aangeboden. Het zou toch kunnen zijn dat je nog vragen hebt? Neem dan contact op met ons.

Klik hier om je gratis te registreren